Så stod onsdagen stille

Alt var klar. Vi var tidligt oppe og morgenen forløb egentlig rigtig fint.

Vi kom også godt afsted og Mikkel var glad for at komme i vuggestuen.

Normalt cykler jeg på arbejde, men jeg skulle i retten som domsmand i dag. Jeg var i ret god tid og nød lige at sidde og tænke i mit eget mentale rum i bilen.

Vores Hyundai I30 stc er en skøn bil og rolig ikke mindst. Der har aldrig rigtig været noget med den.

Så det var helt uventet og stressende fra et roligt øjeblik til at bilen midt på Gladsaxe Møllevej tæt på krydset over til trafikpladsen, ikke ville starte efter at være gået i autostop.

Så stod jeg der og fik travlt og samtidig mærke pusten fra en stresset morgentrafik. Shit mand! Først fat i autohjælpen. Så Zandra for mental opbakning. Herefter både Retten på Frederiksberg, da det så meget umuligt id at kunne nå frem til sagens start. Og mit arbejde.

Bilen skulle også ind til siden og jeg fik fin hjælp af en DHL fragtfyr. Han var godt nok pænt stærk må man sige. Bilen skulle skubbes baglæs op ad bakken. Tak for hjælpen!

Alle var flinke og forstående, sådan så det ud ihvertfald. Så stressen faldt en smule. Jeg fik også fat på kollegaerne på job og sagt at jeg ville arbejde hjemmefra.

I sådan en situation er det svært ikke at gå lidt i panik. Men det gik og på en eller anden måde er jeg forbavset over hvor roligt jeg egentlig tackler sådanne situationer.

Bugservognen kom – og bilen var helt død for strøm – så død at den ikke engang kunne have katastrofeblinket på.

Nuvel han fik lidt liv i den og vi besluttede at det nok var bedst, at fragte den til værksted. Motoren kørte og han mente jeg måske godt kunne køre videre. Jeg var ikke meget for det. Sæt nu den gik i stå igen?

Der var ikke langt til værkstedet og jeg har det sådan at sådan noget som en bil skal bare fungere.

Vi fik den afleveret og det var så fint. Andersen Biler kender bilen og her den er registreret. De kunne nok godt nå et batteriskifte. Prisoverslaget på 3.000 til 4.000 var dog noget jeg blev en smule paf over. Det lyder dælme af meget.

Biler er dyre.

Nå det blev en anden dag, men det skal vi også kunne håndtere. Carpe diem. God dag. 😊