Om Claus

Avanceret Administrativ Alligator, Kreativ Kampagne Kænguru, Professionel Politisk Panda, Innovativ Idealistisk Isbjørn (AKPI = Advanced Key Performance Indicator :)) Kært barn har mange navne.

Mig og min familie – giver ro og styrke
Først og fremmest så er jeg født i 1977 og opvokset i København og omegn. Jeg har tre skolesøgende piger. Jeg har et fantastisk godt forhold til deres mor og vi bruger mange kræfter på at sikre at pigerne har en god base og grundlag for et sammenhængende liv. Det giver mig ro til både at være sammen med dem og leve et aktivt liv.

De stærkeste skuldre. Dybe sociale værdier
Jeg er en person der søger indflydelse, forandring og ikke mindst arbejder jeg for, at andre også får realiseret deres drømme. Jeg har altid givet en ekstra hånd med for en god sag. Både med tilbagevendende frivilligt arbejde i Muskelsvindfonden, indsamlinger, kampagner og demonstrationer for bl.a. de udsatte grupper.

Mit afsæt tager jeg i mine værdier, som jeg har udviklet igennem årene.
Frihed i Fællesskabet,
Tillid og Anerkendelse,
Faglighed og Saglighed.

Med en god generalistuddannelse
Med mig i posen har jeg en god uddannelse som kandidat i Statskundskab, som giver mig en allround ekspertise indenfor politik, samfund og økonomi. Det har været en stor hjælp i mine udfordringer som politiker og bl.a. som københavnernes repræsentant i Borgerrepræsentationen. Men den er så sandelig også suppleret med mange rigtig gode oplevelser i mit professionelle virke senest som akademisk og politisk medarbejder i Børneringen. Jeg arbejder analytisk og refleksivt med mine opgaver, som jeg er opmærksom på indgår i andre sammenhænge.

Søger indflydelse igennem aktiv deltagelse
Jeg har20130916-083452.jpg altid søgt indflydelse og aktiv deltagelse i mit samfund. Jeg besidder politisk tæft og dyb i mine politiske analyser og stærk i beslutningsprocesser. Igennem tiden har jeg siddet på mange forskellige bestyrelsesposter og kan lide at være en del af mit samfund. Herunder har jeg været formand i både daginstitution og skolebestyrelse. Jeg har også været formand for en partiforening, været medlem af forretningsudvalget i en storkredsorganisation og meget mere. Jeg har over 15 års aktiv bestyrelseserfaring. I dag er jeg domsmand ved Frederiksberg Ret.

Det skal være sjovt
Mit drive er højt og søger gerne skøre og sjove muligheder i livet. Det har givet mange tæv, men også rigtig mange gode erfaringer og sjove oplevelser. Energien i mit drive er båret af gode oplevelser og viljen til at gøre det bedre. Jeg trives med rosen fra mine omgivelser – når ting lykkes og når jeg kan se det vi i fællesskab laver giver glæde og værdi.

Holdspiller
Jeg har altid haft en kærlighed for fodbolden og hvis ikke politikken havde taget fat i mig i ungdomsårene havde jeg nok nået et ret højt niveau. Jeg sluttede i serie 2 og trænede i en periode 3-4 gange om ugen i Avarta. Nu er jeg vendt tilbage til klubben på et old boys hold :). Jeg er holdspiller og god til at dele både sejre og tage ansvar for nederlag.

Links og kontakt
Du kan finde en kronologisk oversigt ved at kigge i mit (korte) CV: CV2015

Du kan også se min profil på LinkedIn

Venlig hilsen

Claus Staal

Telefon + 45 29 92 78 76
Mail claus.staal[@]gmail.com

 

%d bloggers like this: