Om Claus Staal

Jeg hedder Claus Bodin Staal, er født i 1977 og er far til tre efterhånden store piger og seneste skud på stammen en skøn dreng fra oktober 2021.

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.scient.pol. (statskundskab) på Københavns Universitet. Har en gymnasiel baggrund med et tillæg af en Højere Handelseksamen (Hhx). Jeg læser en diplom i ledelse, hvor jeg pt. skriver afgangsprojekt med afsæt i området “strategisk ledelse”.

Jeg aftjente værnepligt i den Kongelige Livgarde og er i dag medlem af de danske garderforeninger.

Job

Jeg er ansat som specialkonsulent i Borgercenter Voksne i Københavns Kommunes Socialforvaltning, Mit job indebærer at være økonomipartner for den kommunale udfører i Den Sociale Hjemmepleje. Rammen er godt 230 mio.kr. som jeg i tæt og løbende kontakt med hjemmeplejens ledere skal forsøge at få anvendt til borgernes bedste.

Andet

Jeg har igennem livet altid interesseret mig for mit samfund, herunder både økonomi, politik, administration, kommunikation, digitalisering og ledelse. Jeg trådte ind i det politiske spor som kursistrådsformand – og har herefter haft mange bestyrelsesposter og formandskaber bag mig og har både som leder og rådgiver gjort mig mange erfaringer med ledelseshvervets mange dilemmaer, udfordringer og muligheder.

Jeg har også eksperimenteret med løbende support igennem min egen virksomhed – Claus Staal, konsulent. En hobbyvirksomhed, som ikke er momsregistreret og som maksimalt kan omsætte for 50.000 kr. om året.

Aktive politiske hverv og bestyrelsesposter.

  • Formand for Radikale Venstres lokale partiforening i Gladsaxe.
  • Bestyrelsesmedlem i KORS – København Omegns Radikale Storkreds.
  • 2. suppleant til Kommunalbestyrelsen i Gladsaxe. 2022 – 2025.
  • Medlem af det Grønne Råd i Gladsaxe. 2022 – 2025
  • Udpeget domsmand pt. i Retten på Frederiksberg 2020 – 2023 og
  • i Retten i Glostrup i perioden 2024 – 2027.
  • Bestyrelsessuppleant i Espegårdens Grundejerforening
  • Ejer af Claus Staal, Konsulent

Personlig profil

Som sagt far til fire, hvilket helt naturligt betyder megen familieaktivitet! Vi bor i Bagsværd, Gladsaxe og har en skøn sheltie (Shetlandsk Sheepdog). Når jeg får (giver mig selv) tid til mig selv så elsker jeg bold og kommer gerne på Brøndby Stadion med familie eller venner, administrerer aktivt min pensionsporteføjle og nyder altid en god cykeltur. Jeg anvender Strava til tracking af mine cykelture og du er velkommen til at ‘connecte’ på strava.com.

Jeg har gennemført personlighedstest af flere omgange og selvom personlighedstests altid skal tages med et gran salt, så rammer målingerne meget godt mit eget indtryk. Jeg er et stoisk menneske og diplomatisk indstillet. Jeg respekterer andres holdninger og er god til at lytte og ikke bange for at stille spørgsmål hvis der er noget jeg ikke forstår. Jeg kan skære igennem og indgå kompromiser for dels at sikre ejerskab og følgeskab for opgaver der skal løses.

Du kan læse den seneste personprofil her

Ellers kan du finde mere på LinkedIN og Facebook

Venlig hilsen

Claus