Om Claus Staal

Jeg hedder Claus Bodin Staal, er født i 1977 og er far til tre skønne piger.

Uddannelse

Jeg er uddannet cand.scient.pol. (statskundskab) på Københavns Universitet. Har en gymnasiel baggrund med et tillæg af en Højere Handelseksamen (Hhx). Jeg læser en diplom i ledelse som jeg forventer bliver afsluttet i 2020/2021.

Jeg aftjente værnepligt i den kongelige livgarde og er idag medlem af de danske garderforeninger og gardernetværk.

Job

Jeg er ansat som specialkonsulent i Borgercenter Hjemmepleje i Københavns Kommunes Socialforvaltning, hvor jeg er udpeget som ressourceperson for implementering af de nye administrative fællesskaber.

Andet

Jeg har igennem livet været politisk aktiv og været meget interesseret i både økonomi, politik, administration, kommunikation, digitalisering og ledelse. Jeg har mange bestyrelsesposter og formandskaber bag mig og har både som leder og rådgiver gjort mig mange erfaringer med ledelseshvervets mange dilemmaer, udfordringer og muligheder.

Personligt

Mine personlige interesser er fodbold, som jeg selv spiller i klubben Avarta og nyder fra lægterne på Brøndby Stadion, som aktionær i Brøndby IF.

Når det er muligt nyder jeg en tur i skoven, koncerten eller en løbetur på skøjter.

Jeg elsker at lave mad og gin er blevet et eksperimenterende rum, jeg forsøger at dele med venner og familie.

Venlig hilsen

Claus