Nyt år!

Rigtig godt nytår. Det er virkelig længe siden, at jeg har skrevet noget på denne blog. Intentionen har været god – tiden har ikke og det har været ganske vanskeligt at finde tiden til refleksionen.

Jeg kan nu mærke, at den trænger sig på. For siden jeg i første omgang skrev på denne side og helt tilbage fra da den blev oprettet – har det været en fornøjelse for mig selv at udtrykke mig både uredigeret, men også mest for min egen skyld. Siden har tjent forskellige formål, men altid alene med mig som redaktør og skribent.

Nu er den her. Energien til igen at få fyldt noget i spalterne. Og der er hobet sig en del op siden sidst.

Men inden vi tager fat så er det værd, at nævne en række væsentlige ændringer i mit liv. For det første så er familien ved at falde på plads i vores rammer her i Bagsværd, hvor vi flyttede til i 2021. For det andet så er jeg kommet tilbage til vante rammer på jobbet med ansvar for hele udfører-delen i Den Sociale Hjemmepleje og med ansvar for Det Sociale Frikort. For det tredje er jeg landet efter en meget turbulent periode med både folketingsvalg om forsvarsforbeholdet og valg til folketingsvalget, som formand for det Radikale Venstre i Gladsaxe, hvilket jeg har været et års tid til april.

Det har været en turbulent periode, men jeg kan mærke at tingene er ved at lægge sig og det er umådeligt dejligt. Ikke at det har væltet ind med gode oplevelser. Mikkel er kommet til og vi har fået vores hund Albert. Men stress og usikkerhed følger i kølvandet på manglende stabilitet, nye rammer og omvæltninger, nye opgaver og ting man skal sætte sig ind i. Her er rutinen et gode at falde tilbage på – selv for en vis glæde ligger i forandringen.

Stabilitet og rutine baner på mange måder vejen for at kunne lade lidt op. Og nu er der energi til at tage fat igen.

Jeg glæder mig kort sagt til at få fældet ned på skrift – de mange tanker, der sådan går og hober sig op, men også til at få slebet argumenter og analyser til. Måske er det endnu for tidligt at sige noget om, hvor dybt vi kommer til at stikke her på siden, men lige nu er glæden og viljen der til at tage fat på skriveriet. Så må vi se hvor langt vi kommer med det dybe og hvor vi i virkeligheden ender.

Der er i hvert fald nok, at skrive om i denne tid…

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år.

Kærlig hilsen

Claus