Test

Nu skal jeg også igang med min blog igen. Det har været et vildt 2023 og tiden til at skrive har været knap.

Men jeg har virkelig mange tanker og ideer til en del indlæg. På den ene side har jeg fået godt gang i cykleriet og jeg oplever dagligt ting på cykelstien som kunne være interessante at dykke ned i. Cyklen er et fantastisk transport middel, men også en mental pause, som ikke blot giver muligheden for at kunne koble ud og få lidt motion samtidig.

En anden ting er den grønne politik og specielt energipolitikken. Vi står selv i vores parcel med store beslutninger og meget rører sig på den kant.

En tredje ting er investeringer og økonomi. Det præger naturligvis os i midtlivet her. Dels både at få hverdagen til at hænge sammen og de eksogene chok der står og lurer. Inflation, ejendomsskat, vandafledningsinvesteringer, fjernvarme m.m.

En fjerde ting som også er et opmærksomhedspunkt herhjemme er ledelse, samarbejde, kærlighed og familieliv i en travl hverdag. Emner jeg tænker præger mange familier.

Så der er nok at tage fat om. Og ikke nok med det så er der krig i Europa.

Men kan jeg nå det hele? Det kan jeg nok ikke, men en start er at komme igang 😊